Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Soţ şi soţie, la spital după ce au fost atacați de urs


Două persoane, soț și soție, au fost transportate cu ambulanțele, duminică, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce au fost atacate de un urs în zona montană a localității gorjene Padeș. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, și soția acestuia, de 62 de ani, au fost atacați de un urs în timp ce coborau de pe munte spre satul Cloșani din comuna Padeș, unde locuiesc.
Femeia a povestit că ursul a ieșit dintr-o tufă și a lovit-o, trântind-o la pământ, iar bărbatul a încercat să se apere, dar a fost și el atacat de animal. De asemenea, ei au spus că un câine care îi însoțea a reușit să alunge ursul. Cei doi au fost găsiți de un localnic, acesta transportându-i cu mașina până în sat de unde au fost preluați de două ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.
Potrivit medicilor, femeia are mai multe excoriații la abdomen și la un picior, în timp ce bărbatul se află în stare mai gravă, având o rană la un picior și urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?