Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat a murit în sediul poliției


Un bărbat de 76 de ani a murit, ieri dimineață, într-unul dintre birourile Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Bătrânul, din comuna Vulturu, a decedat în incinta Biroului Silvic, din cadrul Serviciului de Ordine Publică. 
Ionel Crăciun a ajuns la sediul IPJ Vrancea în jurul orei 9.00, fiind însoțit de ginere și un localnic. El a precizat că vrea să sesizeze anumite aspecte legate de infracționalitatea în domeniul silvic, motiv pentru care a fost invitat în biroul de specialitate. Mai exact, el a vrut să le spună oamenilor legii că este acuzat de un vecin că i-ar fi tăiat arbori, lucru care nu ar fi adevărat. 
Ajuns în incinta Biroului Silvic, împreună cu ginerele și localnicul, septuagenarului i s-a făcut rău. A lăsat capul într-o parte și a murit, fără să mai apuce să spună ceva. Polițiștii au solicitat imediat o ambulanță, iar Ionel Crăciun a fost găsit de medic în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, fiind declarat decesul. „Am găsit un bărbat cu multiple afecțiuni cardiace, în stop cardio-respirator. Imediat s-a început aplicarea manevrelor de resuscitare, care au durat 30 de minute, din păcate fără răspuns la acestea. Drept urmare, a fost declarat decesul”, a precizat medicul Dănuț Ceamburu, din cadrul SAJ Vrancea.
Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar polițiștii fac verificări în acest caz. „La data de 2 septembrie a.c., ora 09.00, un bărbat în vârstă de 76 ani, din comuna Vulturu, s-a prezentat din proprie inițiativă la sediul IPJ Vrancea pentru a sesiza o problemă de natură silvică. După ce a fost invitat și condus la biroul de specialitate, i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj medical. Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă rezultatul a fost negativ. Pe toată perioada în care bătrânul a fost prezent în sediul inspectoratului, acesta a fost însoțit de un membru al familiei, care a confirmat faptul că persoana decedată suferea de afecțiuni cardiace. Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Oamenii legii așteaptă concluziile medico-legale, care le vor fi furnizate după efectuarea necropsiei. Oamenii legii au adăugat că bărbatul nu a apucat să vorbească despre nemulțumirile pe care le avea și care l-au determinat să meargă în audiență la polițiștii de la Biroul Silvic.
Este pentru prima dată când o persoană moare în sediul poliției vrâncene. Potrivit unor surse, după ridicarea cadavrului, oamenii legii au chemat un preot, care a făcut agheasmă în biroul în care a decedat bărbatul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?