Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Fetiță de 4 ani, în comă după ce a căzut un dulap peste ea


O fetiță de doar 4 ani, din Doaga, a ajuns, în week-end-ul care tocmai a trecut, în stare foarte gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Focșani, după ce un dulap a căzut peste ea. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, fetița era acasă cu bunica și sora sa de 7 ani, iar la un moment dat, ea s-a urcat pe un dulap, s-a dezechilibrat, a căzut pe podea. Peste ea căzut un corp al dulapului.
La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței cu medic, care a acordat fetiței primele îngrijiri medicale, apoi a transportat-o la spital. Medicii au diagnosticat-o cu „politraumatism prin strivire, comă Glascow 4 puncte”. Starea fetiței fiind foarte gravă, medicii au decis, la scurt timp, să o transporte la Spitalul Bagdasar Arseni din  București, pentru investigații și tratament de specialitate.
Pe fir au intrat și oamenii legii, care fac verificări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul eveniment. „Din primele verificări, rezultă că fetița era acasă cu bunica sa și sora de 7 ani. La un moment dat, fetița s-a urcat pe un dulap, s-a dezechilibrat și a căzut, iar peste ea a căzut un corp din mobilier. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului”, ne-a declarat inspector principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?