Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Vrâncenii sunt invitaţi la „Zilele Orașului Panciu“


Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, invită păncenii în special și pe vrânceni în general să participe la cea de a X-a ediție a „Zilelor Orașului Panciu”, care se vor desfășura azi și mâine în zona centrală a orașului. Deschiderea oficială va avea loc azi, la ora 10.00, cu Parada Muzicii Militare Focșani și a Trupei de Majorete a Orașului Panciu, pe traseul strada Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenței, până la Casa de Cultură. Prima zi de festival va continua cu două competiții sportive de anvergură, aflate la ediția a II-a.
De la ora 11.00, la Monumentul Eroilor din centrul orașului se va da startul Turului Ciclist „Velopower Road Race 2014”, iar de la ora 15.00, din fața Cantonului Varnița, se va da startul „Maratonului Toamnei Păncene”. Tot azi vor fi inaugurate Târgul meșterilor populari, Expozițiile de artă vizuală și meșteșuguri populare, Salonul Auto Panciu 2014 și Târgul de mașini și utilaje agricole. De la ora 18.00, va începe „Seara Tineretului”, prezentată de Monica Ropotă și Sorin Francu. Pe scena amenajată în aer liber, în Parcul Casei de Cultură, vor evolua Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”, Ela Rose, Mossano, Matteo și DJ Willy.
Duminică, în cea de-a doua zi a manifestărilor, de la ora 13.00, vor avea loc lansările de carte ale scriitorilor Mariana Rogoz Stratulat și Ionel Bandrabur. De la ora 17.00, va începe spectacolul artistic susținut de Nicolae Gribincea și Grupul Etnofolcloric „Plăieșii”, Margareta Clipa, Petrică Mîțu Stoian, Aurel Moldoveanu, Deep Central și Andreea Bălan. Prezentatorul evenimentului va fi cunoscutul realizator de televiziune Cristian Brancu.     „«Zilele Orașului Panciu» sunt dedicate păncenilor de pretutindeni, precum și tuturor vrâncenilor. Pentru toți aceștia, am pregătit un program deosebit, care va răspunde tuturor gusturilor și preferințelor: spectacole susținute de artiști renumiți, lansări de carte, târguri și expoziții. Doresc să lansez tuturor vrâncenilor invitația de a participa la «Zilele Orașului Panciu» și de a se bucura, împreună cu noi, de tradiționala sărbătoare a tuturor păncenilor!”, a declarat primarul orașului Panciu, Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?