Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bătaie cu pietre și SECHESTRARE de persoane la Slobozia Bradului


15 persoane din comuna Slobozia Bradului au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Patru dintre acestea sunt judecate în stare de arest preventiv. În rechizitoriul procurorilor se arată că după un scandal, în timpul căruia s-au bătut cu pietre și alte obiecte contondente, spărgând geamurile școlii gimnaziale din localitate și pe cele ale unei mașinii, câșiva dintre inculpați au luat pur și simplu o persoană pe sus, au aruncat-o într-o mașină, au dus-o fără voia sa în apropierea unui popas de pe drumul eruopean și au lovit-o cu pumnii și cu o coadă de topor.
    Astfel, procurorii i-au trimis în judecată pe Viorel T., de 33 de ani, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, pe Daniel G., de 33 de ani, pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal, pe Liviu Lili B., de 30 de ani, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal, dar și pe Marius B., de 33 de ani, tot pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lipsire de libertate în mod ilegal. Cei patru bărbați amintiți anterior sunt judecați în stare de arest preventiv.
    Judecați în stare de libertate sunt Costel B., de 37 de ani, Costică C., de 51 de ani, Marian C., de 30 de ani, Vali C., de 23 de ani, Cosmin Marius B., de 21 de ani, Ionel G., de 45 de ani, Viorel Ghiorghiță G., de 29 de ani, Marian Ionuț G., de 16 ani, Mădălin Marian S., de 23 de ani, și Ionel B., toți pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar Vasilică G., de 43 de ani, pentru tulburarea ordininii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.
   
    S-au bătut cu pietre și au spart geamurile școlii 

    În rechizitoriul procurorilor se arată că la data de 16 iulie, Daniel G. a lovit o parte vătămată cu palmele peste față și apoi pe o altă parte vătămată cu pumnii și picioarele. O zi mai târziu, în jurul orei 10.30, Vasilică G. l-a lovit pe un alt inculpat, Costică C., cu pumnii peste față și corp, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngijiri medicale. În aceeași zi, Daniel G., Liviu Lili B., Marius B., Costel B., Ionel B., Costică C., Marian C., Vali C. și Cosmin Marius B., pe de o parte, și Vasilică G., Ionel G., Viorel Ghiorghiță G., Marian Ionuț G. și Mădălin Marian S., pe de altă parte, au tulburat ordinea și liniștea publică pe stradă, în centrul comunei, aruncând unii către alții cu pietre și alte obiecte contondente, provocând distrugerea mai multor geamuri de la școala gimnazială din Slobozia Bradului și avarierea unui autoturism.

    Trei zile mai târziu au sechestrat o persoană

    În rechizitoriul procurorilor se mai arată că la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Viorel T., Liviu Lili B., care avea asupra sa și un cuțit, dar și Marius B. și Daniel G., care purta la rându-i un cuțit asupra sa, au aruncat-o cu forța pe partea vătămată într-o mașină Dacia, au transportat-o aproximativ 1,5 kilometri până în zona unui popas de pe drumul european, timp în care au amenințat-o cu acte de violență și chiar au lovit-o cu pumnii și o coadă de topor. În rechizitoriu se arată că față de Costel B., Ionel B și Marian C. s-a dispus disjungerea cauzei pentru a se efectua cercetări pentru lipsire de libertate.
    Zilele trecute, cei patru arestați au contestat măsura dispusă de magistrații Judecătoriei Focșani, dar nici la Tribunal nu au avut câștig de cauză. „Respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Tecucianu Viorel, Grosu Daniel,  Bivolaru Liviu Lili și Bivolaru Marius, împotriva Încheierii pronunțată de Judecătorul de Cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Focșani din 18.09.2014. (…). Definitivă. Pronunțată în Camera de Consiliu azi, 22.09.2014”, se arată în soluția instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?