Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tâlharul care s-a dat drept polițist rămâne în arest


Tânărul care s-a dat drept polițist și a tâlhărit un adolescent, în Parcul Schuman din Focșani, rămâne în arest. Arestat preventiv la finele săptămânii trecute, Ioan Emanuel P. a contestat măsura, contestația sa fiind luată în discuție ieri, de magistrații Tribunalului Vrancea, care au și respins-o. „Respinge ca nefondată contestația declarată de contestatorul P. Ioan Emanuel, în prezent în stare de arest în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă – IPJ Vrancea, împotriva încheierii Judecătoriei Focșani din 12.09.2014 (…) obligă pe contestator la 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. (…) Definitivă. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi, 16.09.2014”, se arată în soluția instanței.
    Reamintim că tânărul a fost reținut joia trecută, fiind arestat preventiv vineri pentru tâlhărie. Fapta pentru care a fost arestat a fost comisă în noaptea de 6 spre 7 septembrie. Un grup de adolescenți, între care și victima de 14 ani, se afla în Parcul Schuman din Focșani, iar suspectul, Ioan Emanuel P., de 21 de ani, s-a îndreptat spre ei și le-a spus că este polițist. Copiii nu l-au crezut pentru că nu arăta a om al legii. Suspectul le-a cerut țigări și i-a întrebat ce bunuri au la ei. Totodată, el a observat la mâna unuia dintre minori un ceas și i l-a cerut fără nicio jenă. Adolescentul l-a refuzat, apoi a plecat din parc împreună cu prietenii săi. Au fost urmăriți pe drum de suspect, care l-a lovit pe cel cu ceasul și i l-a luat. Tinerii au încercat să-i ia urma, dar nu au reușit, întrucât suspectul a dispărut printre blocurile din zona Doi Stejari. Familia băiatului a sesizat poliția. 
La o zi după comiterea faptei, tatăl victimei se afla într-un fast-food de pe Bulevardul Unirii, atunci când a observat că un tânăr încerca să vândă un ceas, care era identic cu cel al fiului său și care îi fusese furat. Omul l-a luat la întrebări pe vânzător și i-a luat ceasul.
Joi, unul dintre tinerii care erau la momentul comiterii faptei în parc a auzit pe stradă o voce, care i-a părut foarte cunoscută. El a sesizat poliția, iar oamenii legii au pus mâna pe autorul tâlhăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?