Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Infopol : Accidente cu șoferi și bicicliști băuți – Radare


Accidente cu șoferi și bicicliști băuți

    La data de 15 septembrie a.c., ora 14.30, pe DN 2 în afara comunei Urechești, Z. Ioan, de 60 ani, din comuna Cotești, în timp ce conducea un tractor care nu era înmatriculat și tracta o remorcă, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga, remorca fiind acroșată de o autoutilitară condusă regulamentar în aceeași direcție de mers. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului tractorului, precum și a lui B. Maricel, de 54 ani, din comuna Popești, și C. Iolanda-Elena, de 43 de ani, din comuna Cotești, ambii pasageri în remorca tractorului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 15 septembrie a.c., ora 11.45, pe DN 2N în comuna Sihlea, M. Neculai, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a pasagerei M. Ioana, de 79 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că M. Neculai nu posedă permis de conducere, se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar autoturismul a fost luat fără consimțământul proprietarului. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 15 septembrie a.c., ora 16.30, pe DC 169 în comuna Tâmboiești, polițiștii l-au depistat pe Z. Manuel, de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 15 septembrie a.c., ora 12.30, pe DJ 204P în comuna Gura Caliței, V. Fănel, de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 15 septembrie a.c., ora 21.20, pe DN 23A în comuna Tătăranu, C. Åžtefan, de 84 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, accidentându-se ușor. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?