Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Expoziţie de fotografie militară la Şcoala din Pufeşti


Deschiderea festivă a noului an școlar de la Åžcoala Gimnazială din Pufești a constituit un moment de mare sărbătoare. Invitatul special a fost senatorul și vicepreședintele Senatului României, profesorul universitar dr. Cristian Dumitrescu. Tot cu acest prilej a fost prezent și cunoscutul om de cultură din județul nostru conf. univ. dr. Costică Neagu, iar cuvântul de bun venit a fost rostit de primarul localității Maricel Nițu. În sediul instituției de învățământ a fost inaugurată expoziția de fotografie militară cu imagini din Afganistan și Irak a lt. col. Toni Ene, corespondent militar pentru mass – media de profil. Expoziția urmează să fie vernisată de Ziua Armatei la Palatul Parlamentului. Dacă în urmă cu un an oficialitățile din comuna Pufești reușeau să inaugureze un sediu modern, cu finanțare din bani europeni, pariul acestora pentru noul an școlar constă în reabilitarea grădiniței din satul Pufești.   

 Conducerea școlii a dat asigurări că anul ce va urma va fi marcat prin numeroase evenimente, deoarece se vor împlini 150 de ani de învățământ în comuna Pufești. La evenimentele de anul viitor și-au anunțat prezența oficiali din Ministerul Educației Naționale, dar și senatorul social democrat, Cristian Dumitrescu, precum și alte personalități ale vieții culturale și științifice din România. ,,Prezența domnului senator Cristian Dumitrescu ne onorează și ne obligă să ridicăm stindardul acestei școli. Cei 150 de ani de învățământ ne determină să fim cât mai buni. Le doresc tuturor elevilor, un an școlar cât mai rodnic!’’, a declarat profesorul dr. Nicolae Damian, directorul școlii din Pufești.
    Vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu le-a spus copiilor că obligația părinților, dar mai ales a autorităților este aceea de a le crea condiții pentru a învăța.  „Aceasta este obligația noastră, să vă asigurăm condiții bune pentru a învăța. Avem obligația, față de dumneavoastră și față de viitorul acestei țări, ca dumneavoastră să fiți oameni pregătiți, să fiți oameni capabili să construiți o nouă Românie. Felicit corpul didactic pentru rezultatele obținute și vreau să vă urez tuturor, în primul rând, elevilor, apoi cadrelor didactice, dar și părinților și bunicilor dumneavoastră, mult succes în noul an școlar, sănătate multă, note bune și pauze cât mai fructuoase între cele două sunete de clopoțel!”, a încheiat senatorul Cristian Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?