Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Campionul naţional la pescuit sportiv este VRÂNCEAN!



Pescarul Marius Cașeru este campionul național din acest an la pescuit sportiv staționar, iar vânătorul vrâncean Costel Tuvenia a obținut locul al treilea la ediția 2014 a Campionatului de tir vânătoresc la talere. Sunt rezultate foarte bune, obținute de vânătorii și pescarii vrânceni la competițiile naționale organizate în cadrul Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România.
În finala națională a competiției de tir s-au întrecut cei mai iscusiți vânători din toată țara, mai exact câștigătorii etapelor zonale. Din partea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vrancea au participat Costel Tuvenia, clasat pe locul trei, Nicușor Statache – locul 6, Mihai Manta – locul 9 și Marius Apostu – locul 10. La Campionatul Național de pescuit sportiv staționar, AJVPS a fost reprezentată de opt pescari. Primul loc a fost obținut de Marius Cașeru, urmat de Toni Stanciu – locul 3. Romeo Bîrsan a obținut locul 16. Ceilalți pescari vrânceni participanți la această competiție au fost: Dan Tănase, Adrian Ciubotaru, Alexandru Macedon, Marian Tichiriș, Marian Neagu.
Reprezentanții AJVPS Vrancea spun că sunt rezultate meritorii obținute la nivel național în 2014, ce au la bază efort, preocupare, perseverență și multă pasiune pentru latura sportivă a hobby-ului pe care îl are fiecare. De asemenea, nu poate fi uitat efortul economic pe care AJVPS Vrancea l-a făcut pentru susținerea celor care au reprezentat Asociația în aceste două competiții. „Îi felicităm pe învingători și le dorim să își mențină pasiunea competițională pe mai departe”, le transmit reprezentanții AJVPS Vrancea câștigătorilor, prin purtătorul de cuvânt Mircea Grosu.
Conform regulamentului concursului de tir vânătoresc, acesta s-a desfășurat pe parcursul a 4 manșe „parcurs” și 20 de focuri țintă fixă, câte 5 după fiecare manșă „parcurs”. Durata concursului a fost de 3 zile consecutive, prima fiind rezervată ședinței tehnice și antrenamentului oficial. A doua zi a fost rezervată primelor două manșe „parcurs” și 2 reprize de câte 5 focuri la țintă fixă. În a treia zi au loc ultimele două manșe „parcurs” și ultimele 2 reprize de câte 5 focuri la țintă fixă, precum și festivitatea de premiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?