Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Annie Lennox: Noul meu album ar putea fi ultimul


Cântăreața britanică Annie Lennox (FOTO), fosta solistă a grupului Eurythmics, a spus că noul ei album ar putea fi și ultimul, întrucât este „prea fericită pentru a compune piese noi”, informează contactmusic.com. La lansarea noului ei album, colecția de coveruri „Nostalgia”, luni, la Londra, cântăreața britanică a spus că acest material discografic ar putea fi „cântecul (ei) de lebădă”.
După ce fanii și-au exprimat dezamăgirea la aflarea veștii potrivit căreia artista ar putea să se retragă din activitate, Annie Lennox a spus: „De fiecare dată când făceam un album cu Dave Stewart (colegul ei din grupul Eurythmics) spuneam întotdeauna: «Acesta va fi ultimul». Iar apoi, după ce îmi lansam propriile albume, îmi spuneam: «Gata! Nu voi mai trece niciodată prin așa ceva!» Dar am revenit de fiecare dată asupra deciziei”.
Annie Lennox a dezvăluit, de asemenea, că în această perioadă este „prea fericită” pentru a compune piese noi: „Vreau să mulțumesc unei persoane al cărei nume nu îl voi pronunța, dar care mă face foarte fericită în viața mea de acum. Multe dintre versurile mele erau un fel de catharsis, pentru că m-au ajutat foarte mult în trecut, când voiam să îmi exprim anumite sentimente. Nefericirea poate fi un bun catalizator pentru a compune cântece extraordinare, dar nu îți dorești să trăiești nefericit 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână. Prefer să fiu lipsită de succes profesional, dar fericită, decât să fiu o artistă cu un succes extraordinar, dar să fiu complet nefericită”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?