Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Mașină lovită de tren la trecerea la nivel de pe strada Vrancei


O șoferiță neatentă și alte două persoane, care se aflau în mașina sa, au scăpat ca prin urechile acului cu viață, după ce autoturismul a fost acroșat de tren. S-a întâmplat ieri, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Vrancei. 
Șoferița, care se afla la volanul unui autoturism Ford, se deplasa către Bolotești. Deși semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere erau în funcțiune, femeia le-a ignorat și a încercat să traverseze, moment în care partea din față a mașinii a fost acroșată cu partea laterală a garniturii. Șoferița, care este din București, și alte două persoane, pasagere în mașină, au scăpat ca prin urechile acului, fără nicio rană.
    La fața locului au ajuns polițiști de la Biroul Rutier, dar și de la Transporturi Feroviare, care au făcut verificări pentru stabilirea modului de producere a accidentului. Potrivit primelor informații, primite de la inspectorul Claudiu Marinică, de la Biroul Rutier Focșani, „rezultă că o conducătoare auto, din București, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Vrancei, către Bolotești, a observat semnalele acustice și luminoase, care erau în funcțiune la trecerea la nivel cu calea ferată, dar le-a ignorat, moment în care autoturismul a fost acoșat cu partea laterală de garnitura care venea dinspre Focșani către Mărășești. În urma evenimentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane, ci doar avarierea autoturismului. Conducătoarea auto a declarat că nu a auzit și nu a văzut semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, care erau în funcțiune. Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?