Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Progresul Focşani are ca obiectiv calificarea în play-offul Ligii I


Singura reprezentantă a Vrancei în liga I, formația de futsal Progresul Focșani și-a prezentat ieri în cadrul unei conferințe de presă noul echipament pe care îl va folosi în acest an, dar și noua achiziție, Marian-Robert Oancea, jucător de la Gr. Åžc. Sf. Pantelimon și care a mai evoluat pentru Concordia Chiajna. „Obiectivul nostru este calificarea în play-offul Ligii I, un obiectiv realizabil deoarece avem jucători noi. Sperăm să oferim un futsal de calitate. La Reșița mergem cu un singur gând, să câștigăm și să aducem cele 3 puncte la Focșani. Un mare rol în vor avea la meciurile de pe teren propriu și spectatorii, pe care îi așteptăm să fie alături de noi și în momentele grele și să fie mai entuziaști, rolul lor fiind acela de a-i ajuta pe jucătorii tineri. Mulțumim Consiliului Local și Primăriei municipiului Focșani, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, dar și unor sponsori pentru sprijinul acordat și promitem că echipa de futsal va fi acolo unde îi este locul”, a precizat antrenorul principal al echipei Progresul, Elvis Ilaș. 
La rândul său, directorul tehnic al grupării focșănene, Petrache Gurguiatu a amintit că rezultatele obținute de echipa de futsal a Focșaniului în ultimii șase ani de zile obligă la repetarea performanțelor. „Am jucat o finală de Cupa României, o semifinală de cupă, au fost rezultate meritorii, în condițiile în care în acest moment avem la dispoziție aproape același lot de jucători pe care l-am folosit și cât mai am realizat performanțele mai sus enumerate. Rezultatele trebuiesc repetate, dar trebuie să avem răbdare pentru că lotul nostru este mult întinerit”, a spus directorul tehnic, Petrache Gurguiatu. 
În prima rundă din acest sezon, Progresul Focșani va evolua duminică, 7 septembrie pe terenul echipe nou-înființate, Muncitorul Reșița. Partida va fi arbitrată de Septimiu Burtescu (Tîrgoviște) și Răzvan Dincuță (Ploiești), iar observator din partea FRF a fost desemnat Ion Săvulea (Tg. Jiu). Pentru sezonul 2014-2015, Progresul Focșani mizează pe următorul lot de jucători: V. Borș și M. Crăciun (portari), Ungureanu, S. Sava, R. Oancea, L. Bălosu, Fl. Mănăilă, A. Ciornei, G. Duca, G. Dima, Ad. Oltianu, E. Ilaș, L. Dumitriu, B. Stratulat și Florin Săraru, jucător care și-a manifestat dorința de a ajuta echipa focșăneană la partidele de pe teren propriu. Progresul Focșan va evolua în acest sezon la jocurile din Polivalentă doar în zilele de duminică sau luni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?