Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Infopol : Evenimente rutiere – Agresiune cercetată de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 4 septembrie a.c., ora 12.20, pe DJ 205J, în comuna Movilița, F. Petru, de 75 ani, în timp ce conducea un atelaj hipo, a acroșat un cap de pod, s-a dezechilibrat și a căzut din căruță pe carosabil, rănindu-se grav. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 04.09.2014, ora 20.00, polițiștii din Vânători au fost sesizați despre faptul că S. Gabriel Marius, de 23 ani, din localitate, ar fi fost lovit în zona capului cu o piatră de către C. Ioan, de 45 ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla în apropierea stadionului. S. Gabriel Marius a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Slobozia Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?