Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: În sensul giratoriu de la Comcereal, asfaltul va fi turnat noaptea


Sensul giratoriu de la Comcereal va fi asfaltat la noapte ori în noaptea de vineri spre sâmbătă, în funcție de cum va fi vremea, dă asigurări primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi. Edilul a precizat că asfaltul nu va fi turnat pe timp de zi din cauza traficului rutier, care este aglomerat în această zonă. „Am discutat cu cei care au executat sensul giratoriul de la Comcereal și am stabilit ca mâine noapte (în această noapte-n.r.) sau în noaptea de vineri spre sâmbătă să toarne asfaltul, dacă nu sunt probleme cu vremea. Nu putem lucra sub trafic, de aceea am decis să facem acest lucru noaptea. Apoi urmează să trasăm și să montăm semnele de circulație. Termenul de executare a lucrării este luna octombrie. Noi am terminat mai devreme”, a precizat Bacinschi.
În opinia primarului, lucrarea a fost foarte dificilă, mai multe conducte de apă caldă, agent termic și gaze fiind mutate din mijlocul intersecției. „S-a lucrat foarte frumos. A fost cea mai grea intersecție de până acum din cauza rețelelor subterane. Am mutat rețele de la ENET, de la gaze. Am avut noroc de un constructor serios, că a fost mult de muncă”, a mai spus edilul.
În altă ordine de idei, astăzi va începe asfaltarea și în cartierul Sud, mai exact pe strada 1 Iunie, în zona unităților de învățământ.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?