Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Grupul Coral „Cantabile“ din Panciu, două premii la „Ohrid Choir Festival 2014“


Grupul Coral „Cantabile”, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici”, pregătit de profesorul Andrei Igor Manovici, a obținut Premiul II și Premiul special al juriului pentru interpretarea unei melodii în limba macedoneană la „Ohrid Choir Festival 2014”, desfășurat în perioada 21-25 august în Ohrid-Macedonia!
Participarea a fost susținută financiar de Primăria Orașului Panciu, care a sprijinit, întotdeauna, în mod necondiționat, drumul către înalta performanță al tuturor elevilor talentați din Panciu, fie că provin de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici”, fie de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza”. „Pe această cale, doresc să-i felicit, în egală măsură, atât pe elevi, cât și pe îndrumătorul lor, pentru seriozitatea dovedită în alegerea și pregătirea repertoriului de festival, precum și pe părinții care i-au susținut și încurajat pentru a ajunge la aceste rezultate de excepție! Prin premiile obținute în Macedonia, membrii Grupului Coral «Cantabile» au dovedit, încă o dată, așa cum au făcut-o în toți cei 10 ani de existență, că merită atât încrederea noastră, cât și locul din Asociația Națională Corală din România!”, a declarat primarul orașului Panciu, Iulian Nica.
    Un alt sponsor care a ajutat deplasarea copiilor de la Grupul Coral „Cantabile” este Clubul „Rorary Varana ” Focșani. „Clubul Rorary Varana  a pus la dispoziția copiilor de la Grupul „Cantabile” costumele, care au fost realizate în regim de voluntariat. Materialele au fost donate de câteva fabrici de confecții și au fost executate de câteva doamne pensionare și două mămici. De asemenea, au primit din partea clubului tricouri, care au pe spate drapelul României și pe față au fost inscripționate cu numele corului”, a precizat Elena Stoica, președinta Clubului „Rotary Varana” Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?