Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Două case și două mașini au ars în urma incendiului de la Odobești


Două case și două mașini au ars în urma incendiului de duminică seara, de la Odobești. Cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor nu fusese stabilită ieri, pompierii făcând verificări în acest sens.
Incendiul a izbucnit la locuința lui I. D., după cum spun reprezentanții ISU Vrancea, iar flăcările s-au propagat cu repeziciune și la locuința învecinată. Potrivit unor surse, proprietarul casei la care a izbucnit incendiul este angajat al Penitenciarului Focșani. „Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Odobești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu în cursul după-amiezii de duminică, 24 august a.c., soldat cu pagube la două locuințe și două autoturisme. Evenimentul a fost anunțat la dispeceratul integrat I.S.U. -S.A.J., în jurul orei 17.30, iar un echipaj cu o autospecială de stins incendii din cadrul S.V.S.U. Odobești și trei autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Focșani s-au deplasat imediat către locul indicat. În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violență, la două gospodării. În urma incendiului au ars acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui I. D., tip P+1, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de cca. 200 mp, bunuri de uz casnic, material lemnos, o anexă cu destinația atelier tâmplărie, construită cu acoperiș din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 30 mp și un autoturism de producție autohtonă înmatriculat în județul Vrancea”, se arată într-o informare a ISU Vrancea.
    La locuința lui V. S., unde s-a propagat incendiul, pompierii spun că a ars acoperișul confecționat din lemn și cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, obiecte de mobilier, bunuri electrocasnice și de uz gospodăresc, centrala termică și un autoturism parcat în imediata apropiere. „Cauza și împrejurările care au contribuit la izbucnirea acestui incendiu sunt în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale au fost considerabile”, se mai arată în aceeași informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?