Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Progresul Focşani a debutat la Cupa Dunării


Formația de futsal Progresul Focșani a debutat cu un eșec aseară la ediția din acest an a Cupei Dunării, întrecere care se desfășoară până duminică în Sala Siderurgistul din Galați. În primul joc, echipa antrenată de Petrache Gurguiatu a întâlnit vicecampioana Bulgariei, Cerno More Varna, pierzând cu 3-2 (2-1), golurile fiind marcate de Adrian Oltianu și Elvis Ilaș.
Astăzi, focșănenii vor evolua împotriva formației United Galați (ora 17.00), iar duminică, adversara vrâncenilor va fi Progresul Chișinău (ora 12.00). La ora 14.00 va fi festivitatea de premiere. Săptămâna trecută, la sediul Federației Române de Fotbal, a avut loc tragerea la sorți a sezonului competițional 2014-2015 al Ligii I de futsal, la care va parti-cipa și echipa Focșaniului, Progresul.
Competiția va debuta pe 6 septembrie, va alinia la start 12 echipe, iar unele jocuri vor fi transmise în direct de postul Digisport. Primele opt clasate vor evolua în play-off, iar ultimele patru echipe vor retrograda în eșalonul secund. În prima etapă, Progresul Focșani va evolua pe terenul echipei Muncitorul Reșița, joc care va avea loc pe 7 septembrie. În runda a doua, Progresul va evolua pe teren propriu contra echipei Sportis Tîrgoviște, iar în runda a treia, gruparea de pe Milcov va evolua din nou în fața propriilor suporteri împotriva echipei Clujana Cluj Napoca.

Programul echipei Progresul:
Etapa I: în deplasare cu Muncitorul Reșița,
Etapa a II-a: acasă cu Sportis Tîrgoviște,
Etapa a III-a: acasă cu Clujana Cluj Napoca,
Etapa a IV-a: în deplasare cu Spicom Sf. Gheorghe,
Etapa a V-a: acasă cu Cityus Tg. Mureș,
Etapa a VI-a: în deplasare cu Dunărea Călărași,
Etapa a VII-a: acasă cu CSMS Iași,
Etapa a VIII-a: în deplasare cu Od. Secuiesc,
Etapa a IX-a: acasă cu United Galați,
Etapa a X-a: în deplasare cu KSE Tg. Secuiesc,
Etapa a XI-a: acasă cu AutoBergamo Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?