Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Grupa 2006 de la CSM Focşani, locul 2 la Braşov Juniors Cup


Performanță de excepție pentru grupa de fotbal juniori născuți în anul 2006 de la clubul CSM Focșani. Formația antrenată de Mircea Lazăr s-a clasat pe locul 2 la ediția din acest an a celui mai puternic turneu din sud-estul Europei, Brașov Juniors Cup, întrecere care a reunit la start 234 de echipe. În finala mare la categoria 2006, CSM Focșani a pierdut în fața echipei Corona Tîmpa Brașov cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare, după ce, la finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 1-1. 
De menționat faptul că CSM Focșani a urcat pe podiumul turneului internațional de la Brașov încă de la prima ediție, lucru cu care nu se pot lăuda decât două-trei echipe din țara noastră. Rezultatele echipei focșănene: 2-0 cu Steagul Roșu Brașov, 0-0 cu Juventus București, 2-1 cu Unirea Ruginoasa (Iași), 1-0 cu FC Brașov, în sfertuile de finală 2-0 cu Inizio București și în semifinală 6-5 cu Kinder Tg. Mureș. 
Lotul de jucători a fost alcătuit din următorii jucători: Andrei Chiriac (desemnat de organizatori drept cel mai bun portar al turneului), Nicola Musconi, Rareș Fătu, Andrei Buică, Răzvan Onofrei, Theodor Dănilă, Lorenzo Stoica, Horațiu Crăciun, Leonard Sîchin, Robert Necula și Åžtefan Joghiu. „Felicitări copiilor care au arătat o forță de grup și capacitate de concentrare extraordinară pe tot parcursul turneului”, a spus antrenorul Mircea Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?