Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Scafandrii vrânceni au găsit o tânără înecată, într-un canal de irigații


Echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a intervenit ieri, la Buzău, pentru a căuta o persoană dispărută. Este vorba despre o tânără, care s-a aflat într-o mașină cu numere de Anglia, ce a plonjat într-un canal de irigații din localitatea buzoiană Cândești. Trupul neînsuflețit al tinerei de 23 de ani a fost găsit de scafandrii vrânceni, la scurt timp după sosirea la fața locului. Potrivit presei din Buzău, cadavrul a fost găsit la aproximativ un kilometru de locul în care a fost găsită mașina, în aval, în zona unei micro-hidrocentrale. Cadavrul era prins între grătarele de filtrare a apei.
    Potrivit presei din Buzău, luni după-amiază, mai mulți tineri care se aflau la scăldat în dreptul unui pod au dat cu picioarele de caroseria unei mașini, care era pe fundul apei. Luni după-amiază, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a anunța că pe fundul unui canal de irigații, adânc de peste trei metri, s-ar afla o mașină. Câțiva tineri care înotau lângă podul din dreptul satului Cândești au spus că au atins cu tălpile obiectul metalic. Au tras concluzia că au sub ei un autoturism după ce au observat bule de aer și pete de ulei de motor la suprafața apei.
    Mai multe echipaje de poliție și pompieri au ajuns la locul indicat de tineri, pentru a scoate mașina din apă. Intervenția a durat mai mult de două ore, iar caroseria a fost scoasă abia după ce un localnic s-a încumetat să se scufunde și să lege o șufă de una dintre roți. Din canal a fost scos un Jeep cu număr de înmatriculare din Anglia, iar în interior se afla cadavrul șoferului. Polițiștii l-au identificat în persoana unui localnic din Mânzălești, județul Buzău, în vârstă de 26 de ani. Ulterior, s-a ajuns la concluzia că în mașină era și o femeie, documentele și pantofii ei fiind găsiți în interiorul autoturismului de teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?