Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Tânărul care și-a bătut tatăl cu coada de la greblă, rămâne în arest


Bărbatul din Gugești, trimis în judecată pentru tentativă la omor, după ce și-a bătut crunt tatăl, rămâne în arest. Ieri, instanța a dispus menținerea arestului preventiv și a respins cererea lui Ionel Ionuț C. de înlocuire a măsurii preventive. Decizia magistraților Tribunalului Vrancea poate fi contestată. „Menține starea de arest preventiv a inculpatului C. Ionel Ionuț și în consecință, respinge ca nefondată cererea aceluiași inculpat de înlocuire a măsurii preventive. Cu drept de contestație”, se arată în decizia instanței.
     În acest dosar, au fost trimiși în judecată, în luna mai, atât Ionel Ionuț C. cât și tatăl său, Dobre C.. Fiul a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, iar tatăl pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. În rechizitoriul procurorilor se arăta că fapta a fost comisă la data de 4 martie, zi în care între Dobre C., de 71 de ani, și fiul său, Ionel Ionuț C., de 34 de ani, a izbucnit un conflict. Discuțiile au pornit de la bani, dar și de la faptul că tatăl ar fi vrut să facă treburi prin gospodărie, iar fiul nu ar fi avut chef. 
Cei doi s-au certat destul de tare, iar tatăl și-a amenințat fiul și a ridicat grebla pe care o avea în mână cu intenția de a-l lovi. Acesta din urmă s-a ferit și a prins coada greblei, moment în care aceasta s-a desprins de partea metalică. Fiul, supărat fiind, a început să-și lovească tatăl cu coada greblei, dar și cu o coadă de lopată. L-a bătut serios, iar victima a primit 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Și fiul a fost lovit în urma altercației avută cu tatăl, primind 4-5 zile de îngrijiri medicale.
În dosar se constituie parte civilă atât Ionel Ionuț C. cât și tatăl său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?