Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

În comă şi cu un picior amputat după ce a fost călcat de tren


Un bărbat de 58 de ani, din Câmpineanca, a ajuns în stare foarte de gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, în urma unui accident feroviar ce a avut loc aseară, în apropiere de Pasajul Vâlcele. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, iar primele indicii duc către o tentativă de suicid. Potrivit oamenilor legii, Gheorghe N. s-ar fi aruncat în fața unui tren de persoane, care venea dinspre Buzău către Focșani. Bărbatul nu a decedat, dar a ajuns la spital în stare critică.
Imediat după accident trenul a oprit și o persoană a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Cadrele medicale l-au scos pe bărbat de sub tren, iar la o primă evaluare s-a stabilit că starea sa era extrem de gravă. Potrivit medicilor, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă delabrantă accipitală dreaptă, traumatism gambă dreapta cu amputare, comă Glasgow 4 puncte (comă profundă-n.r). După investigațiile la care a fost supus la Unitatea de Primiri Urgențe, bărbatul a fost dus la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Din informațiile primite aseară în jurul orei 20.00, starea bărbatului era extrem de gravă, iar șansele de supraviețuire minime.
După cum s-a anunțat la 112, rezultă că nu ar fi fost vorba despre un accident, ci despre o tentativă de suicid. Același lucru l-au susținut mai multe persoane care se aflau în tren și care au coborât cu tot cu bagaje, luând-o pe jos până la pasajul Vâlcele. Rămâne ca polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare să facă verificările care se impun și să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau nu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?