Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Agrimprod – Go Go Auto şi Hyperclinica Dent Excel – Agroaktual, în semifinale


Tradiționala competiție de minifotbal pentru amator, Cupa Sanorom, întrecere care se desfășoară pe terenul sintetic din Bolotești se apropie cu pași repezi de finalul ediției 2014. În week-end s-au disputat sferturile de finală, în urma cărora, favoritele au obținut biletele pentru semifinale. În penultima fază a întrecerii s-au calificat Agrimprod, Go Go Auto, Hyperclinica Dent Excel și Agroaktual Putna, care au trecut în sferturi de echipele Casa Panciu, Teomax, Contliv și Pro As Company.
Cele două semifinale ale ediției din acest an se vor disputa vineri, 15 august, după următorul program: Agrimprod – Go Go Auto și Hyperclinica Dent Excel – Agroaktual Putna. Pe 17 august va avea loc festivitatea de premiere. Premiile constau în cupe, medalii și sume de bani pentru echipele din play-off astfel: premiul I – 3000 lei, premiul II – 2000 lei și premiul III – 1000 lei. Acestea se vor acorda în cadrul festivității de premiere de la finalul competiției.
Celorlalte  echipe din competiție li se vor acorda diplome de participare precum și premii de consolare. Ediția din 2013 a fost câștigată de formația Agromec Ciorăști, care s-a impus cu 4-3 în finala play-offului jucată împotriva echipei Contliv Focșani. Locul trei a revenit echipei Unirea Å¢ifești, care s-a impus în finala mică în fața celor de la Pantzer Vidra, scor 5-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?