Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Șefii CAS Vrancea și-au făcut publice averile


Angajații Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea și-au făcut publice declarațiile de avere. Toate pot fi vizualizate pe site-ul instituției, www.casvn.ro. În schimb, declarația președintelui CAS Vrancea, Mihai Copaci, care ar trebui să fie disponibilă pe site-ul www.cnas.ro, nu poate fi vizualizată.
Cel mai bogat angajat al CAS Vrancea este chiar fratele geamăn al lui Mihai Copaci, Gabriel, care ocupă funcția de consilier juridic în cadrul instituției. Potrivit declarației de avere privind veniturile realizate în anul 2013, completată de Gabriel Copaci pe 12 iunie, el deține mai multe case și terenuri. Împreună cu fratele, care îi este și șef, el deține mai multe terenuri agricole și intravilane în Jariștea și un teren forestier în comuna Străoane, fiind obținute prin moștenire. Mai exact, Gabriel și Mihai Copaci au moștenit în 2008 două terenuri intravilane și trei terenuri agricole în Jariștea. Tot împreună cu fratele său a moștenit și o casă, dar și un spațiu comercial de producție în aceeași localitate. 
Împreună cu soția sa, medicul Gabriela Copaci, consilierul juridic din cadrul CAS Vrancea deține o casă, un teren intravilan și un apartament în Focșani, dar și trei autoturisme din mărcile Audi, Dacia și Renault. Personal, nu are datorii și nici credite la bănci, doar soția sa are un credit de 30.000 de euro, scadent în 2023. 
Ca și consilier juridic al CAS Vrancea a câștigat anul trecut din salarii suma de 6.690 lei, iar din activitatea de avocat în Baroul București încă 4.200 lei. Mai mult, din producția de struguri, Gabriel Copaci a mai câștigat 5.750 lei. Soția sa, medicul Gabriela Copaci, a câștigat 20.012 de lei din activitatea de la Spitalul Județean de Urgență Focșani, plus 15.049 din activitatea de la cabinetul individual.
 
     Salariați „săraci” 

Medicul șef cu delegație al CAS, Magda Beda, deține, potrivit declarației de avere, un apartament în Focșani și două autoturisme. Nu are datorii și nici depozite în bănci, iar anul trecut a obținut din salarii suma de 44.050 lei. Directorul economic cu delegație al instituției, Emanuela Georgescu, deține un apartament în Focșani și un autoturism Peugeot. Are un credit în valoare de 13.000 de euro scadent anul acesta. Din salarii a obținut 46.146 lei.
Directorul de Relații Contractuale al CAS Vrancea, Marta Harabulă, deține, potrivit declarației de avere, un apartament în Focșani și un autoturism Volkswagen. Nu are depozite și nici datorii la bănci, iar anul trecut a obținut din salarii suma de 57.141 lei, în timp ce soțul său, Corneliu Harabulă, director economic în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, a obținut 74.969 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?