Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:Accident cu PATRU VICTIME, între care doi copii, la Focşani


Patru persoane au fost rănite ieri, în urma unui accident rutier produs pe strada Măgura din Focșani, către Suraia. Viorica D., de 33 de ani, din Vidra, se afla la volanul unui autoturism Fiat și venea dinspre Suraia către Focșani, moment în care parasolarul s-a desprins de la locul său, iar șoferița a vrut să-l așeze la loc. În acel moment, ea a ajuns cu mașina pe acostament, a virat stânga, apoi a derapat și s-a oprit cu autoturismul într-un rest de stâlp din beton, de pe marginea părții carosabile. 
În urma accidentului, șoferița a rămas prinsă între fiarele mașinii, ea fiind scoasă de pompieri, care au ajuns la locul accidentului cu autospeciala de descarcerare. Celelalte victime, respectiv cei doi copii minori ai șoferiței, unul de 13, iar celălalt de 14 ani, și cumnata sa, Alina Ioana T., de 18 ani, au fost scoase fără probleme din mașina făcută praf, fiind preluate de medicii și paramedicii ajunși la fața locului. După ce au fost stabilizate, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații medicale și îngrijiri medicale de specialitate. Cele două femei au fost internate în Secția Ortopedie a Spitalului Județean, iar copiii la Chirurgie Infantilă.  
 Cele două femei au suferit răni grave, șoferița având fractură de femur, iar pasagera din dreapta fractură de claviculă, după cum ne-au spus oamenii legii. În ceea ce-i privește pe cei doi copii ai șoferiței, aceștia nu au suferit răni foarte grave. Aseară, toate victimele accidentului urmau să fie supuse unor investigații amănunțite. 
 Polițiștii care au efectuat cercetări la locul accidentului spun că evenimentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. „Din primele cercetări efectuate la locul accidentului s-a stabilit faptul că o conducătoare auto a pierdut controlul volanului, a ajuns pe acostament, moment în care a intrat în derapaj și a intrat în coliziune cu un rest dintr-un stâlp din beton din afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care două minore, de 13 și 14 ani, și două victime majore, două femei. Toate victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sun continuare în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, a precizat inspectorul Ionuț Groza, din cadrul Biroului Rutier Focșani. 
 Oamenii legii au adăugat că șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În acest caz a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?