Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Infopol – Evenimente rutiere


La data de 31 iulie a.c., ora 09.15, pe strada Mărășești, din municipiul Focșani, polițiștii focșăneni l-au depistat pe C. Maricel, de 33 ani, din comuna Ivesti, județul Galați, în timp ce conducea un moped fără a fi înregistrat sau înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 31 iulie a.c., ora 11.45, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, M. Cătălina Nausica, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția cu strada Peneș Curcanu, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului C. Niculie, de 62 ani, din localitate, pe care l-a acroșat și accidentat ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 31 iulie a.c., ora 18.30, polițiștii din Movilița l-au depistat pe D. Dumitru, de 45 ani, din comuna Ruginești, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul trăgător și o remorcă, ambele figurând ca fiind radiate din circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 30 iulie a.c., ora 17.30, la intersecția străzii Åžtefan Cel Mare cu Bulevardul Unirii, din municipiul Focșani, G. Dragoș Ciprian, de 20 ani, din comuna Soveja, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat-o și accidentat-o ușor pe P. Ilinca, de 14 ani, care se deplasa pe o bicicletă. În urma producerii evenimentului tânăra nu s-a prezentat la nicio unitate medicală, însă la data de 31.07.2014 s-a prezentat la UPU Focșani pentru investigații. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
    La data de 31 iulie a.c., ora 17.30, pe strada Brăilei din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe D. Maricel, de 46 ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea o motocicletă, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Deces cercetat de polițiști
La data de 31 iulie a.c., ora 17.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că C. Gheorghe Cornel, de 41 ani, din localitate, a fost găsit decedat la domiciliu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești;    Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?