Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Formare și informare pentru o piață a muncii incluzivă


Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea”, din cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România organizează mâine, începând cu ora 10.00, la Căminul Cultural din Popești, conferința de diseminare a rezultatelor proiectului „Formare și informare pentru o piață a muncii incluzivă! – Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Vrancea”. Evenimentul va marca și închiderea proiectului care a beneficiat finațare POSDRU. 
În cadrul întâlnirii de mâine vor fi prezentate rezultatele proiectului și concluziile studiului „Diagnosticarea specificului pieței muncii și analiza pattern-urilor existente la nivelul statuturilor ocupaționale din mediul rural al județului Vrancea”. Conferința va prilejui, de asemenea, o sesiune de întrebări și răspunsuri, o dezbatere pe tema rezultatelor proiectului și festivitatea de înmânare a diplomelor absolvenților. 
 Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre, proiectul a fost implementat în parteneriat cu Centrul de Consultanță și Studii Europene și poate fi considerat un exemplu de bune practici în domeniu. Informații suplimentare cu privire la acesta pot fi găsite pe site-ul proiectului, la adresa www.calificati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?