Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Tânărul accidentat joi seara, transferat în comă la București


Băiatul de 21 de ani, accidentat grav joi seara, pe raza comunei Dumbrăveni, sat Cândești, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fiind apoi transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București. 
Medicii focșăneni au declarat că, atunci când a ajuns la spital, victima, Vasile Groza, era în comă profundă și, pe lângă multiplele fracturi pe care le-a suferit, era și paralizat. Mai exact, tânărul a suferit un „traumatism cranio facial, fractură stângă, plăgi scalpate parieto-occipitale, comă profundă, fractură omoplat drept, plagă contuză dorsală, tetraplegie”. 
Inițial, băiatul a fost internat în Secția de Terapie Intensivă, dar la scurt timp a fost transferat la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Bagdasar Arseni din București. Potrivit medicilor de acolo, ieri, starea lui Vasile Groza era în continuare foarte gravă, ei fiind rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. „Băiatul este în comă, în secția de Terapie Intensivă. A suferit un politraumatism cranian sever, cu un hemopneumotorax. A fost drenat, pentru a se scoate sângele din plămâni. Va rămâne în secția de Terapie Intensivă sub supraveghere. Prognosticul este rezervat”, ne-a declarat conferențiar doctor Viorel Bâtcă, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Bagdasar Arseni” București. 
Potrivit polițiștilor, Vasile Groza, care se deplasa pe bicicletă, a fost accidentat de un șofer de 24 de ani, din Popești. „La data de 17 iulie a.c., ora 19.45, pe DN 2N, pe raza localității Dumbrăveni, T. Daniel Ionuț, de 24 ani, din comuna Popești, în timp ce  conducea un autoturism, l-a surprins și l-a accidentat grav pe G. Vasile, de 21 ani, din municipiul Focșani, care, deplasându-se pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmit polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?