Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Charlize Theron şi Sean Penn se vor căsători în Africa de Sud


Actorii Charlize Theron și Sean Penn, care au o relație de opt luni, se vor căsători în vara acestui an în Africa de Sud și vor adopta apoi un copil, afirmă un tabloid american, citat de dailymail.co.uk. Cuplul se află în această perioadă în Africa de Sud, unde Sean Penn regizează un film de dragoste, „The Last Face”, în care rolul principal este interpretat de Charlize Theron, a anunțat miercuri tabloidul Us Weekly. „Vor să se căsătorească în curând”, a declarat o sursă. 
Deși relația romantică a celor doi actori a început abia în urmă cu opt luni, ei sunt buni prieteni de peste 18 ani. „Charlize l-a văzut pe Sean cum s-a maturizat. El are un spirit înțelept și a devenit mult mai răbdător. Charlize și Sean privesc împreună spre viitor cu multă speranță”, a adăugat sursa. Aceeași publicație spune că Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, și Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, vor adopta un copil la scurt timp după căsătorie. „Charlize și-a dorit întotdeauna încă un copil. Ea îl are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, în vârstă de doi ani”, spune aceeași sursă. 
La rândul său, Sean Penn s-a atașat foarte mult de fiul actriței sud-africane. „Sean a devenit un fel de model patern pentru Jackson”, afirmă tabloidul Us Weekly. În filmul „The Last Face”, turnat în Cape Town, Charlize Theron interpretează un medic care participă la acțiuni umanitare în Africa, în contextul unor violente conflicte politice și militare care afectează continentul. Filmul, regizat de Sean Penn și în care actrița sud-africană îl are ca partener pe Javier Bardem, va fi lansat în 2015. 
Sean Penn a trecut prin două căsnicii – cu cântăreața Madonna, din 1985 până în 1989, și cu actrița Robin Wright, din 1996 până în 2010. Sean Penn are, împreună cu fosta sa soție Robin Wright, doi copii – Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Hopper, în vârstă cu 20 de ani. În ianuarie, Robin Wright, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că s-a logodit cu actorul Ben Foster. 
Charlize Theron a avut la mijlocul anilor ’90 o relație de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relație cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relație cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped” (2002) și „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărțit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuți împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?