Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Dosarele pentru preşedinţia AJF pot fi depuse până pe 1 august


Asociația Județeană de Fotbal Vrancea convoacă toți membrii afiliați la Adunarea Generală Extraordinară ce va avea loc pe data de 16 august 2014, cu următoarea ordine de zi:
1. constatarea întrunirii cvorumului;
2. aprobarea ordinii de zi;
3. alocuțiunea președintelui AJF;
4. desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea procesului-verbal oficial al Adunării Generale
5. prezentarea raportului Comitetului Executiv și a raportului administrației AJF;
6. prezentarea bilanțului contabil pe anul precedent, aprobarea prin vot a acestuia și descărcarea de gestiune a Comitetului Executiv;
7. prezentarea sintezei raportului Comisiei de Cenzori și aprobarea acestuia prin vot;
8. prezentarea și aprobarea planului anual de activitate și a bugetului anual de venituri și cheltuieli.
9. Dezbateri.  
Partea a doua:
Alegerea președintelui asociației, alegerea vicepreședinților și a membrilor Comitetului Executiv, alegerea președintelui și a membrilor Comisiei de Cenzori. Dosarele candidaților se pot depune la secretariatul general al AJF Vrancea până la data de 1 august, orele 20.00. Cluburile care nu au la dosarul de afiliere Certificatul de Identitate Sportivă sau Copia Statutului contractului de asociere nu vor primi mandat de reprezentare în AG.  Această hotărâre a fost luată în cadrul Biroului Executiv din data de 7 iulie și este în concordanță cu Statutul în vigoare a AJF Vrancea. 
Persoanele propuse pentru a candida la funcția de președinte al AJF trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții:
a) cetățenia română;
b) studii superioare
c) nu au suferit condamnări penale privative de libertate, în acest scop candidații au obligația de a depune cazier judiciar eliberat cu cel mult 10 zile anterior depunerii;
d) au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcții: președinte AJF/LPF/FRF, vicepreședinte AJF/LPF/FRF, președinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau președinte de club/asociație indiferent de nivelul de competiții. Dovada îndeplinirii acestei condiții se face cu o declarație pe propria răspundere, legalizată la notar.
e) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/ AJF
f) vârsta maximă 70 de ani. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?