Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Meciurile de la Cupa Mondială aduc cu peste 15% mai mulţi clienţi la terase


Meciurile de la Cupa Mondială din Brazilia au atras cu peste 15% mai mulți clienți pe terase, iar cele mai urmărite confruntări au fost cele ale Germaniei și Braziliei, prima fiind apreciată pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizată din cauza prestațiilor slabe. „Meciurile au crescut cu peste 15% numărul de clienți din baruri. Ar fi fost cu mult mai mulți dacă ar fi jucat România”, a declarat Mugur Mihăescu, proprietarul PUB-ului St. Patrick din Centrul Istoric.
El a afirmat că cei mai mulți clienți au venit în baruri pentru meciurile Germaniei, simpatizată de public, dar și pentru cele ale Braziliei, caz în care cei mai mulți își doreau ca această echipă să piardă. „N-a ținut nici dracu cu Brazilia. Au mers penibil de la primul meci. Numărul clienților a depins foarte mult de meciuri: la Brazilia-Columbia și Germania-Franța a fost plin, iar la Belgia-Argentina au venit mai puțini. Cei care veneau la meciurile Braziliei voiau s-o vadă eliminată”, a mai spus Mihăescu. 
Restaurantul Kalimera Food & Travel din Centrul vechi a instalat la debutul Campionatului Mondial un proiector pe terasă, pentru ca meciurile să poată fi urmărite de clienți. „Am avut o creștere cu 20% a numărului de clienți, datorită celor care au venit special pentru meciuri. Toată lumea a fost contra Braziliei, și în meciul cu Mexic, și în cel cu Chile, și în cel cu Germania. Cei mai mulți clienți au preferat Germania, dintre toate echipele, apoi Olanda și Argentina”, a spus Cristian Pandele, directorul Kalimera Food & Travel. El crede că cel mai mare succes la public l-ar fi avut o finală Germania-Olanda. 
Åži orele la care s-au difuzat meciurile i-au ajutat pe proprietarii de terase. „A fost mai bine că unele meciuri s-au jucat de la ora 23:00. În alte zile, în timpul săptămânii ne gândeam să închidem pe la miezul nopții, dar la meciuri am avut clienți până după ora 2:00. Cel mai mult s-a consumat bere. Succesul cel mai mare l-a avut meciul Brazilia-Germania. Înainte de meci m-a sunat unul dintre proprietarii restaurantului, care voia o masă la terasă, însă nu am putut să-i dau, pentru că erau rezervate absolut toate cele 80 de locuri”, a adăugat Pandele. 
Remus Nica, proprietarul barurilor Vintage, Finish și Coco-Bongo din Centrul Vechi, spune, la rândul lui, că meciurile au adus clienți în plus. „Germania și Olanda au fost preferatele publicului și au atras cei mai mulți clienți. Dacă ar fi jucat România, creșterea ar fi fost mult mai mare”, a spus Nica. 
Cupa Mondială din Brazilia a început în urmă cu o lună și se încheie duminică, cu finala dintre Germania și Argentina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?