Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Șoferi fără permise, depistați în trafic


Doi bărbați din județul Bacău au fost depistați, miercuri, pe raza județului Vrancea, la volanul unor tractoare, deși nu aveau permise de conducere. Primul șofer depistat în neregulă este Nicolae T., de 46 de ani, din comuna Sascut. „La data de 09 iulie a.c., orele 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au identificat pe raza comunei pe T. Nicolae, de 46 ani, din comuna Sascut, județul Bacău, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, transmit polițiștii. 
La aceeași oră, a fost identificat în trafic și Macovei Ionel P., de 45 de ani, din comuna Tătărăști. „La data de 09 iulie a.c., orele 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Homocea au identificat pe raza comunei pe  P. Macovei Ionel, de 45 ani, din comuna Tătărăști, județul Bacău, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, potrivit oamenilor legii.
Joi dimineață, polițiștii focșăneni l-au oprit în trafic pe Dragoș I., de 26 de ani. Întrucât miroasea a alcool, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. „La data de 10 iulie a.c., orele 03.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat pe raza municipiului, pe strada Alexandru Vlahuță, pe I. Dragoș, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?