Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Un mort și șapte răniți, în accidentele de circulație produse joi


Un tânăr de numai 26 de ani a murit și alte șapte persoane au fost rănite în urma a cinci accidente de circulație înregistrate joi pe raza județului. Primul accident a fost anunțat la ora 13.10 și s-a produs pe strada Cuza Vodă din Focșani. În urma acestuia, un bărbat care se deplasa cu o motocicletă a fost rănit ușor. „La data de 03 iulie a.c., ora 13.10 pe strada Cuza Vodă din municipiul  Focșani, polițiștii au fost sesizați despre faptul că S. Ion, de 65 ani, din comuna Vînători, în timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson din cauza neatenției s-a speriat de un autoturism care a efectuat virajul spre stânga, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. A rezultat rănirea ușoară a motociclistului. În cauză  a fost întocmit dosar penal”, a precizat inspectorul Ramona Iftime, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea. 
 Cinci minute mai târziu, la 112 s-a anunțat producerea unui accident rutier la Bordești, în urma căruia o femeie, copilul și soacra ei s-au ales cu răni. Oamenii legii au precizat că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la drum cu denivelări. Mașina s-a izbit de un stâlp și apoi s-a răsturnat pe cupolă. „La data de 03 iulie a.c., ora 13.15, pe DN 2N, în comuna Bordești, polițiștii au fost sesizați despre faptul că S. Crina-Manuela, de 31 ani, din comuna Dumitrești, în timp ce conducea auto Skoda Fabia nu a adaptat viteza la condițiile de drum cu denivelări, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. A rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerilor S. Lucreția, de 72 ani, și S. David, de 4 ani, ambii din comuna Dumitrești. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat ofițerul de presă al IPJ Vrancea. 
 Cel mai grav accident s-a produs la Homocea. Un tânăr de 26 de ani a murit la scurt timp după ce mașina sa s-a izbit violent de o combină agricolă. Oamenii legii spun că nenorocirea s-a produs într-o curbă, iar șoferul care a decedat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de mastodontul care circula din sens invers. „La data de 03 iulie a.c., ora 16.50, pe DJ 119A în comuna Homocea, polițiștii au fost sesizați despre faptul că C. Marius-Gabriel, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea auto Mercedes, într-o curbă cu vizibilitate redusă a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un utilaj agricol (combină). Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Adjud, unde a decedat. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis polițiștii. 
 Un alt accident s-a produs pe DN 2 D, în comuna Bolotești, iar în urma acestuia un tânăr a fost rănit grav, iar un altul ușor. Polițiștii au pus accidentul pe seama vitezei neadaptate la condițiile de carosabil ud, întrucât plouase. Într-o curbă, șoferul de 21 de ani, din Focșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile. „La data de 03 iulie a.c., ora 23.20 pe DN 2 D, în comuna Bolotești, P. Alexandru-Andrei, de 21 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea auto Renault Megane, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și într-o curbă ușoară a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. A rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerului P. Dănuț-Cătălin, de 21 ani, din comuna Nereju. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai precizat inspectorul Iftime. 
 Cu cinci minute înainte de miezul nopții, tot din cauza vitezei, un tânăr din Negrilești a ajuns cu mașina într-un podeț din beton. Din fericire, el a scăpat cu răni ușoare. „La data de 03 iulie a.c., ora 23.55, pe DN 2D în comuna Bîrsești, E. Ionuț de 22 ani, din comuna Negrilești, în timp ce conducea auto Ford Focus, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și într-o curbă ușoară a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis polițiștii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?