Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

La judecată pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune


Trei persoane din Brăila au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune. Astfel, Daniel M., de 35 de ani, aflat în prezent în executarea unei pedepse cu închisoare, a fost timis în judecată pentru înșelăciune, iar Daniel Constantin M., de 24 de ani, și Laura I., de 28 de ani, au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelăciune. 
 La data de 15.11.2013, bărbatul aflat în penitenciar a contactat o vrânceancă și s-a recomandat ca fiind directorul unei companii de telefonie fixă, spunându-i acesteia că a câștigat un premiu de fidelitate în valoare de 10.000 euro. El i-a mai spus femeii că pentru a intra în posesia premiului trebuie să achite un comision de 1.800 lei și să cumpere cartele reîncărcabile de 450 lei, apoi să trimită codurile de reîncărcare la numărul indicat de el. 
Victima, care nu și-a dat seama că are de-a face cu un escroc, a trimis banii pe numele persoanei indicate de așa zisul director, adică pe numele lui Daniel Constantin M.. Acesta, după ce a ridicat banii, i-a dat femeii, care la rândul său i-a înmânat celui aflat în penitenciar. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?