Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Dălhăuți. Adolescent rănit grav după ce a căzut cu bicicleta într-un șanț. A fost transferat de urgență la București

Un adolescent de 17 ani a fost grav rănit, sâmbătă seară, după ce a căzut cu bicicleta într-un șanț, în localitatea Dălhăuți. La fața locului au fost prezente un echipaj de poliție și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea. Cu traumatism craniocerebral deschis, băiatul a fost monitorizat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean, în cursul nopții fiind transferat la un spital din București, potrivit unui comunicat al SAJ Vrancea:

„În ziua de 6 mai, ora 19.15, Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în care a fost implicat un biciclist, căzut în șanț, în localitatea Dălhăuți.

La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a identificat un adolescent de 17 ani, sex masculin, agitat, confuz cu traumatism craniocerebral deschis. Victima a fost preluată monitorizată, stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. Din UPU, pacientul a fost preluat de un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și transportat la Neurochirurgie Infantilă București, Spitalul Bagdasar Arseni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?