Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bucătarul unei pensiuni din Lepşa A FURAT banii patronului


Un focșănean de 36 de ani va fi judecat de magistrații Judecătoriei Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Romeo Augustin F. a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, iar fapta a fost comisă în data de 24 iulie 2013. 
 Patronul unei pensiuni din Lepșa a publicat un anunț, el având nevoie de un bucătar. L-a găsit pe focșănean. La data de 15 iulie, acesta a plecat de la pensiune. După câteva zile, respectiv pe data de 23 iulie, bucătarul l-a sunat pe fostul patron și i-a spus că ar vrea să se întoarcă la pensiune deoarece nu mai are unde să locuiască. Patronul l-a primit. În ziua de 24 iulie 2013, patronul a plecat până la Focșani și l-a lăsat la pensiune pe bucătar, având încredere în acesta că nu va crea probleme. Mai mult, a lăsat-o în grija acestuia și pe fiica sa. 
În timp ce patronul era la Focșani, bucătarul a început să controbăiască printre lucrurile patronului, sustrăgându-i acestuia din dormitor suma de 8.000 de euro. De asemenea, a luat și cei 81 de lei din restaurantul pensiunii. După ce a luat banii, și-a făcut bagajul și a plecat. 
 Între timp, patronul a fost sunat de mama sa, care i-a spus că focșăneanul a plecat de la pensiune cu tot cu bagaje. El și-a rugat mama să verifice locul în care lăsase banii, lucru pe care femeia l-a și făcut, ocazie cu care a sesizat lipsa acestora. 
 După comiterea faptei, inculpatul a plecat din țară, fiind găsit în luna aprilie a.c. La audieri, Romeo Augustin F. a recunoscut comiterea faptei, spunând că știa ce bani are patronul său. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?