Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Focșănean trimis în judecată pentru tâlhărie și furt


 Un bărbat de 39 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, tentativă la tâlhărie, furt, furt calificat și tentativă la furt calificat. El va fi judecat în stare de arest preventiv. 
 Anchetatorii au stabilit că la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Diviziei din Focșani, prin violență, Rubin C. a încercat să fure poșeta unei persoane, dar nu a reușit. Fapta sa a fost încadrată la tentativă de tâlhărie. În aceeași lună, pe data de 18, în timp ce se afla pe strada Tinereții din Focșani, bărbatul i-a sustras unei persoane un telefon mobil și suma de 20 de lei. Fapta a fost încadrată la furt.  
În luna următoare, Rubin C. a acționat din nou. În ziua de 15 mai, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Bîrsei, prin violență, el i-a sustras unei persoane un portofel în care avea un telefon mobil, cheile de la casă, documentele de identitate, dar și suma de 15 lei. Această faptă a fost încadrată la infracțiunea de tâlhărie. 
 O zi mai târziu, adică pe data de 16 mai, bărbatul a intrat în casa unei persoane, evident fără drept, din care a furat o poșetă, în care se afla un telefon mobil. Pentru asta, bărbatul va fi cercetat pentru furt calificat. Pe 23 mai a acționat din nou. De această dată a pătruns în imobilul unei persoane, situat pe strada Pictor Grigorescu, cu intenția de a sustrage bunuri. Nu a apucat să ia nimic pentru că a fost prins de proprietari, care l-au dat pe mâna polițiștilor. 
 În rechizitoriul procurorilor se arată că bărbatul este recidivist. Anterior, el a mai fost condamnat pentru tâlhărie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?