Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Atleţi de la CSŞ şi Atletic Adjud, medaliaţi la „Naţionale”


Luni și marți, la București, s-au desfășurat Campionatele Naționale de atletism pentru copii, pe trei categorii de vârstă. Sportivii adjudeni de la cluburile CSÅž și Atletic au reușit să obțină și la această competiție medalii, demonstrând că școala de atletism din Adjud se află în elita națională. Cel mai bun rezultat al delegației de la CS Atletic Adjud a fost obținut de Mario Dobrescu, acesta cucerind medalia de aur și titlul de campion național la categoria copii II în proba de 150 metri, cu rezultatul de 20 secunde și 58 de sutimi, după o cursă remarcabilă și un finiș de excepție. 
            Mario Dobrescu (CS Atletic) alături de antrenorul Gheorghe Catrinescu
Mario a avut o comportare excelentă și în proba de aruncarea suliței, unde a obținut medalia de bronz, cu o aruncare care a măsurat 34.17 metri. „Sunt mai mult decât mulțumit de comportarea acestui copil de excepție. Mulțumitor s-a comportat și Alisia Paruba, care s-a clasat pe locul IV la aruncarea suliței, ea fiind începătoare”,  a declarat antrenorul sportivilor de la Atletic Adjud, profesorul Gheorghe Catrinescu. 
Rezultate deosebite au obținut și sportivii de la Clubul Sportiv Åžcolar Adjud. Alexandru Albu a cucerit medalia de argint în proba de aruncarea mingii de oină (rezultat 38.21 metri), aceeași medalie fiind obținută și de Delia Păncescu în proba de aruncarea mingii de oină (rezultat 23.44 metri). Alexandru Albu a urcat pe treapta a treia a podiumului și în proba de aruncarea greutării de 1kg (rezultat 11.02 metri). Chiar dacă nu au prins podiumul, evoluții bune au mai avut Andrei Simion – locul VII (rezultat 8.76 metri) și Miruna Rusu – locul VII (rezultat 6.99 metri), ambii în proba de aruncarea greutății și Robert Neacșu – locul VIII în proba de triatlon, cu un total de 622 puncte. 
                           Sportivii de la CSÅž Adjud, alături de antrenorul Sergiu Crăciun
Atleții de la CSÅž Adjud sunt antrenați de profesorul Sergiu Crăciun. Următoarea competiție la care vor concura atleții adjudeni este programată în perioada 11-12 iulie, Campionatul Național de juniori III, la București. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?