Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șpagă la polițist pentru trei tone de castraveți fără documente


Un bărbat din Homocea, care transporta trei tone de castraveți fără documente, este cercetat de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Vrancea, pentru dare de mită. Bărbatul a fost oprit în trafic la Garoafa de șeful Postului de Poliție din localitate, agent principal Crinel Airini. Polițistul i-a cerut bărbatului documentele pentru marfa pe care o transporta, respectiv castraveții, dar acesta nu a avut ce să-i arate pentru că nu avea așa ceva. 
 Speriat că va rămâne fără cele trei tone de castraveți, Ștefan N., de 34 de ani, a încercat să o dea la pace cu polițistul, promițându-i acestuia că-i va da o sumă de bani, dacă nu va lua nicio măsură împotriva lui. Polițistul a lăsat să se înțeleagă că ar fi de acord cu propunerea bărbatului, timp în care și-a contactat superiorii și i-a informat cu privire la intenția acestuia de a-l mitui. În urma denunțului făcut, ofițerii SJA Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au organizat flagrantul. Astfel, bărbatul cu castraveții a fost prins în flagrant în timp ce-i dădea polițistului suma de 100 lei, nu 200 așa cum spusese inițial. 
 Acesta este cel de-al doilea denunț pe care șeful Postului de Poliție din comuna Garoafa, agent principal Crinel Airini, îl face în acest an. În luna martie a.c., un bărbat din comuna Răcoasa a fost oprit în trafic în aceeași comună. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la postul de poliție din localitate au găsit în mașina bărbatului cantitatea de 2.000 litri de vin. Oamenii legii i-au cerut șoferului documentele de proveniență, dar acesta nu a avut ce să le arate pentru că nu avea documente legale de însoțire și de proveniență a mărfii. Văzând că riscă să rămână fără vin, bărbatul din Răstoaca a încercat să o dea la pace cu oamenii legii, el promițându-i șefului de post tot suma de 200 lei, pentru a-l lăsa să plece cu tot cu vin.  Și atunci, ca și acum, șeful de post a lăsat să se înțeleagă că ar putea accepta banii, numai că între timp și-a anunțat superiorii, iar ofițerii SJA, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au organizat un flagrant. Bărbatul din Răstoaca a fost prins chiar în timp ce-i dădea polițistului banii promiși. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?