Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Copilul accidentat de camionul armatei a fost înmormântat


Denis Mihail Pisău, copilul de 7 ani din Golești, care la începutul săptămânii a murit într-un spital din București, el fiind accidentat în urmă cu trei săptămâni de un camion al armatei, a fost condus vineri pe ultimul drum. Numărul celor care au vrut să-și ia rămas bun de la Denis a fost extrem de mare, iar durerea familiei, a prietenilor și a cunoscuților nu poate fi descrisă în cuvinte. Înmormântarea a avut loc în cimitirul din comuna Golești. 
 Denis Mihail Pisău a fost accidentat grav de un camion al armatei pe data de 27 mai. El a murit luni, după 20 de zile de spitalizare în Spitalul „Marie Curie” (Budimex) din București. Starea lui a fost extrem de gravă încă de la momentul accidentului. Chiar dacă a fost transferat la București, cadrele medicale din capitală nu i-au dat șase de supraviețuire încă de la început. Familia a sperat până în ultimul moment că Dumnezeu va face o minune, dar în cele din urmă au trebuit să accepte realitatea. 
 Nenorocirea a avut loc în după-amiaza zilei de 27 mai. Denis fusese la un magazin pentru a-și cumpăra un pic. A ieșit din încăpere și s-a urcat pe bicicleta cu care venise. În fața sa era oprit, în stație, un autobuz de la societatea de Transport Public Local Focșani. Denis s-a angajat în depășirea acestuia, fără să observe că din sens opus venea un camion al armatei, la volanul căruia se afla caporalul Marian S., de la UM 01471, din cadrul Brigăzii 8 LAROM „Alexandru Ioan Cuza” Focșani. 
  Militarul de la volan a făcut tot posibilul pentru a-l evita pe copil, ajungând cu camionul în șanț. Cu toate acestea, bicicleta pe care se afla Denis a fost acroșată, iar acesta a fost trântit cu capul de asfalt. După accident, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. După primele investigații, el a fost dus în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a stat câteva ore, până să fie trimis la București. Potrivit informațiilor primite la momentul respectiv de la cadrele medicale, copilul era în șoc hemoragic, fiind intubat și ventilat mecanic. Medicii erau rezervați încă de la început în privința șanselor de supraviețuire ale băiatului. De la Focșani a fost trimis la București, unde a rămas internat 20 de zile. 
 Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?