Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Copiii capabili de performanță, recompensați cu diplome și aplauze


Elevii merituoși din cadrul „Centrului de excelență pentru învățământ primar” au fost premiați ieri, în cadru festiv, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. Copiii au primit diplome și aplauze din partea colegilor, părinților și a cadrelor didactice pentru eforturile depuse în vederea obținerii de rezultate deosebite. Coordonatoarea centrului de excelență la nivelul județului este profesoara Gabriela Tăbăcaru, de la Școala „Alexandru Vlahuță”.
Din acest centru de excelență fac parte doar elevii claselor a IV-a, capabili de performanță. Copiii selectați au fost pregătiți în școli din Focșani, Mărășești și Vânători, de către 100 de profesori voluntari, în tainele matematicii și ale limbii române. Pregătirea a fost făcută sâmbăta, din două în două săptămâni, după o programă specială, adaptată pentru copiii capabili de performanță. 
Acest Centru de excelență pentru învățământul primar funcționează din 2003, la inițiativa învățătoarei Maria Voicu, de la Școala „Duiliu Zamfirescu” Focșani. La toamnă se va face o nouă selecție a copiilor, în vederea reluării pregătirii școlarilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?