Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Rămas fără frâne, un tir a dărâmat peretele unui bar


Un tir înmatriculat în județul Vrancea, încărcat cu materiale de construcții, a intrat la propriu într-un bar. Evenimentul, care s-a produs duminică, în municipiul Huși, județul Vaslui, a avut loc ca urmare a faptului că autotrenul a rămas fără frâne. Șoferul de 40 de ani a făcut tot posibilul să evite impactul, dar nu a reușit. 
 Accidentul a avut loc în zona căii ferate din municipiul Huși și potrivit presei din județul Vaslui, marfa ar fi fost încărcată de la Adjud și urma să fie dusă în Republica Moldova. Conducătorul auto le-a declarat polițiștilor că în timp ce cobora spre oraș, a simțit că nu mai are control asupra frânelor și a încercat să găsească o zonă de refugiu pentru a opri autocamionul, astfel încât să evite o tragedie. În ciuda eforturilor disperate, conducătorul auto nu a putut opri autocamionul în parcarea din fața unei școli. A trecut peste liniile ferate, intrând în plin într-o clădire, aflată în apropiere, în care funcționează un bar. Din fericire, în momentul producerii accidentului, barul era închis, iar în clădire nu se afla nicio persoană. 
În urma accidentului, șoferul tirului cu numere de Vrancea, care este din Bacău, a fost rănit și a ajuns la spital. Pe lângă echipajele de la ambulanță și poliție, la fața locului s-au deplasat atât jandarmi cât și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a evita orice risc. Polițiștii Biroului Rutier Huși l-au testat cu aparatul etilotest pe conducătorul auto, iar rezultatul a fost negativ. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?