Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Prinţul William este fan al trupelor Coldplay şi Linkin Park


Prințul William al Marii Britanii le-a dezvăluit elevilor de la o școală din comitatul East Yorkshire, pe care a vizitat-o în urmă cu câteva zile, că este un mare admirator al trupelor rock Coldplay și Linkin Park, informează site-ul revistei New Musical Express. Ducele de Cambridge a vizitat Goole High School din East Yorkshire și le-a spus elevilor de acolo că preferă muzica rock britanică și câteva trupe americane. 
Potrivit tabloidului The Sun, atunci când a fost întrebat de un elev despre gusturile sale muzicale, prințul William a răspuns: „Îmi plac cu adevărat Coldplay și Linkin Park”. Totodată, prințul britanic a vorbit despre capacitățile sale muzicale din tinerețe: „Obișnuiam să cânt la pian, la trompetă și la tobe, atunci când eram de vârsta voastră, dar nu puteam să citesc partiturile muzicale”. 
La sfârșitul lunii mai, trupa Coldplay a lansat albumul cu cele mai mari vânzări din 2014 din Marea Britanie, „Ghost Stories”. Acest album reprezintă cel de-al șaselea material discografic consecutiv al trupei Coldplay care a ajuns pe primul loc în topul britanic. Trupa Coldplay, care îi are în componență pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion și Chris Martin, a vândut mai mult de 60 de milioane de discuri în toată lumea și a câștigat numeroase trofee, inclusiv șapte premii Grammy și opt Brit Awards. 
Linkin Park își va lansa cel de-al șaselea album de studio, „The Hunting Party”, pe 16 iunie. Albumul urmează LP-ului din 2012 „Living Things” și conține colaborări ale formației americane cu Tom Morello, membru al grupului Rage Against The Machine, și cu Daron Malakian, membru al grupului System of a Down. Formația americană este cap de afiș la ediția din acest an a Festivalului Download, în iunie, unde urmează să interpreteze în variantă integrală albumul ei din 2000 „Hybrid Theory”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?