Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Cercetat pentru furt de energie electrică


Un bărbat din comuna Fitionești este cercetat pentru furt de energie electrică. Neregula a fost descoperită joi, în timpul unor verificări efectuate de jandarmi și angajați de la Electrica, pe raza localității.  
Potrivit jandarmilor, bărbatul fura energie electrică de la stâlpul din fața casei, folosindu-se de o instalație clandestină. „În data de 05.06.2014, lucrători din cadrul  Compartimentului de Prevenire și Combaterea Faptelor Antisociale au executat misiuni de prevenire și combatere a furturilor de energie electrică în localitatea Fitionești, județul Vrancea. În urma controalelor efectuate, împreună cu lucrători ai S.C. Electrica S.A. Focșani, a fost depistat D. N., în vârstă de 52 ani, ce sustrăgea energie electrică de la stâlpul din fața casei prin folosirea unei instalații clandestine. Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare săvârșirii infracțiunilor de furt, faptă prevăzută și sancționată de art. 228 C. P. și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută și sancționată de art. 92, al.2 din legea 123/2012”, ne-a precizat plutonier adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea. 
 Documentația întocmită de jandarmi a fost predată polițiștilor, care vor continua cercetările și vor dispune măsuri în acest caz. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?