Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Mesaj emoționant al absolvenților clasei a VIII-a de la Școala Ciorăști


        Permiteți-ne ca în numele elevilor clasei a VIII-a, să vă împărtășim ultimele noastre impresii asupra a tot ceea ce am trăit în această scoală, timp de 8 ani. Mărturisim cu regret nespus că timpul a fost necruțător cu noi, grăbindu-ne parcă zborul spre alte înălțimi. Însă, azi, aripile s-au frânt, zdrobite de greutatea apăsătoare a lacrimilor despărțirii.
Zâmbim la clipele dătătoare de lumină: la prima poezie și serbările din grădiniță, la scenetele din clasele primare apoi la momentul despărțirii în clasa a IV-a de doamna învățătoare. De jocurile copilăriei: „baba-oarba”, „batista parfumată”, „flori, fete, filme, băieți”. Dar când am crescut atât de repede încât să spunem că aceste jocuri nu mai sunt de noi? Să ne fi răpit nemilosul timp, copilăria? NU. Ea trăiește aici, în inimile noastre…”
           Acestea au fost gândurile de început ale elevilor clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială „Ionel Sîrbu” Ciorăști, în cuvântul de rămas bun adresat cadrelor didactice, cu ocazia banchetului de final de gimnaziu. Într-un cadru festiv și primitor, cu ținute deosebite, în special fetele, au retrăit alături de cadrele didactice emoțiile, bucuriile și năzbâtiile făcute de-a lungul anilor. „Ne întrebăm cum de au trecut anii? Cum de azi suntem la sfarsitul clasei a VIII-a, când mai ieri eram a V-a , apoi a VI-a, a VII-a și… Am crescut. Am tot crescut !
           Azi, în acest moment solemn, vă cerem tuturor iertare pentru clipele neplăcute și vă promitem o umilă frază „Mulțumim și nu vă vom uita!”.
                    Cu respect, colectivul clasei a VIII-a, Școala Ciorăști. 
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?