Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Voinţa DEEP SERV este campioana sezonului 2013-2014 la minifotbal


Ediția a-IV-a a campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea afiliată Federației de minifotbal din România se apropie de final. Penultima etapă a consemnat noua și vechea campioană a Ligii de minifotbal, Voința DEEP SERV. Campioana en-titre a cucerit cu o etapă înainte de final titlul de campioană pentru al 3-lea sezon consecutiv, realizând în acest sezon eventul campionatului. Formația manageriată de Marian Spînu și antrenată de Ionuț Constantinescu a reușit această performanță fără înfrângere în acest sezon! Astfel, finalista din Cupa României, Jess Caffe, a obținut dreptul de participare la turneul final al Cupei României de la Sibiu. Sâmbătă, 14 iunie, la Roman, Voința va participa alături de campioanele Railex Suceava și Pabo Team Pașcani la turneul preliminar de calificare pentru Campionatul Național. Dr.Gsm&Global Proiect și Sanorom Bolotești se vor bate pentru titlul de vicecampioană în ultima etapă din „Final 4” în jocul direct. Sanorom, la a doua participare în Ligă, are două șanse, victorie sau egal pentru a termina pe poziția secundă, în timp formația manageriată de Florin Măzăreanu are doar șansa victoriei pentru a salva oarecum sezonul, ținând cont că unul dintre obiective, cupa, a fost ratat. Teomax, cu două înfrângeri în grupa finală, rămâne pe poziția a patra și doar o victorie asupra campionilor le da speranțe pentru un loc pe podium. Sferturile de finală din play-out au consemnat eliminarea surprinzătoare a „telefoniștilor” de la G.S.Mobile, în timp ce ceilalți favoriți au obținut victorii concludente. Vineri, 6 iunie vor avea loc semifinalele din play-out: Altdorf Tehnik-FC Pantzer și Pro As-Total Solutions, urmând ca finala și ultima etapă din „Final 4” să se desfășoare duminică, 8 iunie, jocuri urmate de festivitatea de premiere a campionatului.
Rezultate din „Final 4”:
Etapa I:
Voința DEEP SERV – Sanorom Bolotești 2-0 (0-0). Au marcat: Claudiu Mihai, Florin Beșa-autogol.
Dr.Gsm&Global Proiect – Teomax 3-2 (1-1). Au marcat: Cătălin Ciobotaru, Ionuț Olaru, Ciprian Dumitriu respectiv Mădălin Ichim, Adrian Mocanu.
Etapa a II-a:
Sanorom Bolotești – Teomax 5-1 (1-1). Au marcat: Cătălin Voinea 4, Gheorghe Popa respectiv Mădălin Ichim.
Voința DEEP SERV – Dr.Gsm&Global Proiect 1-1 (1-0). Au marcat: Claudiu Mihai respectiv Ciprian Dumitriu.
Clasament „Final 4”:
1. Voința DEEP SERV 2 1 1 0 3-1 7p
2. Sanorom Bolotești 2 1 0 1 5-3 4p
3. Dr.Gsm&Global Proiect 2 1 1 0 4-3 4p
4. Teomax 2 0 0 2 3-8 2p.
Notă: La egalitate de puncte în „Final 4”, următorul criteriu de departajare este rezultatul jocurilor directe din tur, retur și grupa finală.
Etapa a III-a (duminică, 8 iunie): Voința DEEP SERV – Teomax și Sanorom Bolotești – Dr.Gsm&Global Proiect.
Sferturile de finală din play-out:
Altdorf Tehnik – Sordi di Cristo 6-3 (3-0),
FC Pantzer – Dedeman 6-1 (3-0),
Pro As Company – Fabrica de imagine 9-2 (4-0),
G.S.Mobile – Total Solutions 3-3 (1-1), 5-6 după executarea loviturilor de la 7m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?