Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Iulian Nica, susţinut de Marian Oprişan la funcţia de primar al oraşului Panciu


Vicepreședintele PSD și totodată președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat, ieri, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Iulian Nica la funcția de primar al orașului Panciu. Evenimentul a fost organizat în parcul din fața Casei de Cultură. Candidatul Alianței PSD+UNPR+PC și-a prezentat proiectele pe care le are pentru orașul Panciu în perioada 2014-2016. Marian Oprișan le-a spus păncenilor că Iulian Nica este susținut de o echipă puternică, de profesioniști. Președintele UNCJR a propus un moment de reculegere în memoria regretatului primar Ion Petre, cel care a realizat mai multe proiecte de investiții ce au vizat modernizarea orașului. Evenimentul a inclus un concert extraordinar, pe scenă urcând Antonia, Alex Velea, Aurel Moldoveanu și Ionuț Galan. Spectacolul a fost prezentat de Cristi Brancu.
 Vicepreședintele PSD și totodată președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a participat, ieri, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Iulian Nica la funcția de primar al orașului Panciu. Marian Oprișan a fost însoțit de vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu, senatorul Petru Filip, deputații PSD Ciprian Nica, Victor Roman și Angel Tîlvăr, deputatul UNPR, Neagu Murgu, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Iulian Matache, vicepreședinții Consiliului Județean, Ionel Cel Mare și Dragoș Bîrlădeanu, vicepreședintele organizației PSD Vrancea, Åžtefan Buzărnescu. 
 După ce au stat de vorbă cu oamenii, președintele Marian Oprișan și Iulian Nica au precizat ce proiecte au pentru orașul Panciu în următorii ani. Iulian Nica a precizat că va continua proiectele regretatului primar Ion Petre pentru a face din Panciu Orașul nr. 1 din Vrancea. „Din data de 9 mai și până în prezent, m-am întâlnit cu fiecare dintre dumneavoastră și v-am spus care sunt proiectele mele. Știți că dorința mea este aceea de a pune «Cartierele pe primul loc», de a crea în Satu Nou, în Crucea de Jos, în Dumbrava, la Neicu sau în Crucea de Sus aceleași condiții de trai ca în central orașului. Toți cetățenii din orașul Panciu au dreptul să trăiască în condiții decente! Acesta este crezul meu și acesta este principiul pe care l-am învățat de la Președintele Organizației PSD Vrancea, domnul Marian Oprișan, Vicepreședinte al PSD și Președinte al UNCJR căruia îi mulțumesc pentru sprijinul constant acordat Orașului Panciu”, a spus Iulian Nica. Acesta a precizat că este mândru că este locuitor al orașului Panciu, iar cartierele, educația și serviciile sociale destinate în special bătrânilor, sunt preocuparea sa de zi cu zi. „Cred că actualul guvern, guvernul Victor Ponta va face mult mai mult pentru România, pentru Vrancea și mă refer aici la măsurile pe care le va lua pentru a crea noi locuri de muncă, locuri de muncă de care avem nevoie și în orașul Panciu! Este important ca pe 25 mai 2014 să votați Alianța PSD+UNPR+PC nu doar la alegerile locale ci și la alegerile europarlamentare care au loc în aceeași zi, în secții diferite de votare! Pe 25 mai 2014 puneți stampila pe Alianța PSD+UNPR+PC pentru continuitate, pentru crezul nostru comun: Panciu No. 1! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat Iulian Nica în aplauzele locuitorilor orașului Panciu. 
       „Iulian Nica îl are în spate pe președintele PSD, prim ministrul Victor Ponta”
 Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan le-a spus păncenilor că Iulian Nica este susținut de o echipă puternică, de profesioniști. „Am venit la Panciu să vă spun că împreună, în Vrancea noastră dragă o să facem lucruri multe și importante pentru oameni. Iulian Nica, tânărul nostru drag, puternic și hotărât, nu este singur. În afară de dumneavoastră, el are în spate o întreagă echipă de oameni profesioniști, competenți, care sprijină structurile centrale și locale ale guvernării țării, oameni care se pricep, oameni profesioniști”, a afirmat Marian Oprișan. Acesta a arătat că Iulian Nica este susținut de o majoritate parlamentară, solidă și puternică formată din PSD, UNPR și PC. „Iulian Nica îl are în spate pe președintele PSD, prim ministrul Victor Ponta. Am vorbit în această dimineață cu Victor și mi-a spus să vă transmit cele mai bune urări de sănătate și de speranță în viitor. În curând, în toamna acestui an, ne vom vedea împreună la Panciu ori la Focșani”, a spus Marian Oprișan.
 Președintele UNCJR le-a cerut păncenilor să păstreze un moment de reculegere în memoria regretatului primar Ion Petre. „Ioane, de acolo din cer, unde ești, sunt convins că ești fericit pentru Iulian Nica, că ești bucuros că el, astăzi, în fața cetățenilor atât de dragi ție ai orașului Panciu a făcut un legământ cu orașul nu numai să îți continue proiectele dar, împreună cu cetățenii orașului Panciu, să facem o viață mai bună. În scurtul timp care a trecut de când am preluat guvernarea țării și până acum am încercat să îndepărtăm și să îndreptăm toate nenorocirile făcute de Băsescu și de regimul lui, de PDL, care între timp s-a înmulțit. Acum i-au făcut partid și lui coana Nuți, dar PDL, PMP, tot o nenorocire e”, a afirmat președintele Marian Oprișan. 
 Vicepreședintele PSD le-a cerut păncenilor să voteze candidații PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare de duminică, la primărie pe Iulian Nica iar la alegerile prezidențiale din toamnă pe Victor Ponta. „Bazați-vă pe noi ca duminică să câștigăm alegerile europarlamentare. Pe băiatul acesta frumos și sufletist să îl facem primar, iar la toamnă să scăpăm de Traian Băsescu și să îl facem pe Victor Ponta adevăratul președinte al României”, a încheiat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. 

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?