Ediția: Joi 15 mai 2025 Nr. 6878

GALERIE FOTO: Rețetă tradițională din Muntenia: Salată de gogonele cu maioneză


Ingrediente: 
6-7 gogonele verzi 
ceapă 
50 ml ulei Arpis 
sare Kotanyi 
o lingură maioneză (vegetală în perioada postului) 
Opțional 
usturoi și/ sau piper Kotanyi 
Mod de preparare: 
Gogonelele se coc pe flacără, se curăță și se lasă la scurs. Apoi se taie cotorul și se toacă. Gogonelele tocate trebuie frecate cu ulei Arpis; apoi se potrivesc de sare. Se toacă ceapa mărunt și se amestecă cu gogonelele tocate. Se adaugă o lingură cu maioneză (clasică sau vegetală). Opțional, se poate adăuga piper și/sau usturoi, după gust, pentru o mâncare mai condimentată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?