Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

ACCIDENT GRAV la Gologanu!


Un grav accident de circulație s-a produs ieri, în comuna Gologanu. Un autoturism Dacia s-a făcut praf după ce s-a ciocnit cu un Hyundai. Șoferul Daciei, veche de aproape 30 de ani, s-a ales cu răni grave, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. După aproximativ două ore, el a decedat. Nenorocirea s-a produs chiar în poarta casei victimei. 
 Oamenii legii nu au putut stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Ei au constatat că în momentul producerii evenimentului rutier, șoferul din Dacia a virat la stânga, pentru a intra cu mașina în curte, iar celălalt conducător auto se angajase în depășire. „La data de 07.05.2014, orele 12.00, G. Lucian, din comuna Slobozia Ciorăști, de 38 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai pe strada Trandafirilor din comuna Gologanu, din direcția Focșani către satul Jiliște, a efectuat manevra de depășire a autoturismului marca Dacia, condus pe acceași direcție de B. Șerban, din comuna Gologanu, de 76 de ani, care efectua virajul la stânga, pentru a intra în curtea locuinței, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a lui B. Șerban, care a fost transportat la Spitalul Județean Vrancea, unde după aproximativ 2 ore a decedat. Conducătorul autoturismului marca Hyundai a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat„, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 
 Anchetatorii ne-au spus că este prematur să se pronunțe cu privire la vinovăție. Pe lângă măsurătorile și pozele făcute la fața locului, polițiștii spun că în acest caz va fi făcută o expertiză tehnică-auto, în urma căreia se va stabili cum s-a produs accidentul. 
          

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?