Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

VREMEA va continua să se încălzească


 Miercuri, VREMEA va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua la munte, unde sunt condiții de ploaie, iar în cursul nopții în vestul țării, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă, iar în cursul zilei și în Moldova, Banat și Crișana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 23 de grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra între 5 și 12 grade, mai coborâte în depresiuni, până la 1 grad.
 La București, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 6 grade.
 Joi, în vestul, nord-vestul și centrul țării vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și va ploua în Banat și Crișana și pe arii restrânse, mai ales după-amiaza și seara, în Maramureș, Transilvania și în zona montană. Ploile vor fi și sub formă de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea se menține în general frumoasă, iar cerul va fi variabil. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile vestice, se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?