Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO:Taxi INCENDIAT INTENŢIONAT în Focşani


Un taximetru, parcat pe strada Dimitrie Cantemir din Focșani, a luat foc ieri dimineață, din senin. Flăcările au fost observate de paznicul unui imobil, care a sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, pompierii acționând pentru localizarea și lichidarea incendiului. 
Din primele verificări ale pompierilor reiese că mașina, un Ford Focus, a fost incendiată. Taximetrul era parcat pe strada respectivă de pe 26 aprilie. „Pompierii militari din cadrul Detașamentului Focșani au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism parcat pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Focșani în dimineața zilei de luni, 28 aprilie a.c. În jurul orei 02.40, paznicul unui imobil a sunt la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că un autovehicul parcat în apropiere a fost cuprins de flăcări. Imediat, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă s-a deplasat la fața locului, unde s-a constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului înmatriculat în județul Vrancea. Pompierii militari au acționat atât pentru localizarea și lichidarea incendiului, cât și pentru protejarea celorlalte autovehicule parcate în imediata apropiere. În urma acestuia, a ars compartimentul motor al autovehiculului și s-au degradat bordul, portierele, tapițeria scaunelor față și a plafonului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs în urma folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, ne-a precizat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 
 Întrucât este vorba despre incendiere, pe fir au intrat și polițiștii. Oamenii legii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru identificarea persoanei ori persoanelor care au incendiat mașina, dar și dacă la mijloc a fost vorba de vreo răzbunare. „La data de 28 aprilie, ora 02.42, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un autoturism arde, acesta aflându-se parcat pe str. Dimitrie Cantemir. Autoturismul marca Ford aparținea lui R. Lazăr, de 37 ani, din localitate, și era parcat în acel loc din data de 26.04.2014. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incendiului”, ne-a spus inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?